Sunday, November 14, 2010

Ocharleys Cherry Limeade Margaritas

Crispy Tarte ...

... we have today, after a
beautiful forest hike in almost summer temperatures baked.
I think he just fits beautifully in the autumn. The recipe here is enough for 2 cakes in baking pan size.


I give the flour in a bowl und bröckle die Hefe in die Mitte, die ich dann mit etwas von dem lauwarmen Wasser übergieße und kurz einweiche. Dann einen TL Salz über das Mehl streuen und mit dem restlichen Wasser zu einem glatten Teig verkneten.
Den Teig an einem warmen Ort ca. 2 Std. zugedeckt gehen lassen.


Den Teig auf einem leicht bemehlten Backpapierschön dünn ausrollen und mit einer Gabel mehrmals einstechen. Mit Schmand oder Crème fraîche bestreichen.
Die Zwiebel und den Bacon in Streifen schneiden und auf dem Teig verteilen.
Den Belag noch mit Salz, Pfeffer und Nutmeg and herbs de Provence or other herbs
season and drizzle with olive oil. min

on a flat sheet in a preheated oven at 200-220 degrees on the bottom rail
or even on the oven floor bake about 12-15.


is finished the crispy delicious Tarte.

Then came an award from the Lotti country. Thank you dear Lotti, pick's for a long time also. I was very excited and it equal parked here before.


15 blogs to which I will pass it, how will it be enough?
you just take it with everyone because I believe every one of you has it well deserves, right?
morning begins another new week, which flies determined just as quickly as the Lletzten and then soon is the 1st Advent, and I can finally clear all of my boxes of decorations from the basement. I am looking forward so much emphasis on you too?

beloved forest asset Greetings von


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